keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Ilta vaihtuu jo uuteen huomiseen

Edellisestä postauksesta saa varmaan sen kuvan, että ajattelen sokeasti äidin heti parantuvan. Ei, uskon, että hänellä on vaikeaa. Hän voi ehkä repsahtaa minun ollessa poissa, mutta näen hänen silti olevan paremmassa kunnossa kuin vuosi sitten. Mutta ei siitä sen enempää.
On vaihtunut vuosi taas kerran, niin kuin kaikki ovat jo huomanneet. Minulla ei ole mitään ajatusta " 2014, paljon parempi vuosi kuin 2013 ! " tai " Uudet asiat ja ajatukset, täältä tullaan 2014 ". En ajattele, että saisin aloittaa nyt jotenkin alusta. Vuosi vaihtu ja se siitä.
 En ole mitenkään negatiivinen vuotta 2014 kohtaan, mutta en erityisemmin välitä siitä. Ehkä vuodesta tulee erittäin hyvä, ehkei. Ihan se ja sama. En ole erityisemmin innostanut asiasta. Vaikka oloni on tällä hetkellä ihan hyvä. Hiukset ovat sekaisin ponnarilla, naamani voi punoittaa miten haluaa ilman meikkejä ja vartaloni on kääritty löysiin vaatteisiin. Olen katsonut lasten elokuvaa, lukenut kirjaa, siivonut. Yksinkertaisesti vain rentoutunut ja kauhistellut huomista herätystä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti