sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Ihminen ei ole koskaan niin onnellinen tai onneton kuin hän itse luulee.

Osa näistä asioista on varmaan tullut esille jo blogissani joissain yhteyksissä, mutta kaikki eivät tiedä niitä. Mutta aloitetaan.
Neljä outoa tapaani :
Kun juon teetä, minun on aina pakko saada siihen syvä lusikka (kupera siis). Laatikossa on siis muutama kappale näitä, ja inhoan sitä tunnetta, jos en saa sellaista. Välillä määrittelen sillä, että tuleeko päivästäni hyvä. Jos en saa syvää lusikkaa, päivästäni voi tulla huono.
Ollessani kaupassa, katselen muiden ihmisten ostoksia ja teen niistä johtopäätöksiä. Valitsen myös usein mielessäni, että kenellä on söpöimmät ostokset.
Lauantaisin herättyäni minun on pakko syödä edes yksi karkki sängyssä ennen kuin teen mitään muuta. Se tuo viikonlopun tuntua minulle.
Vessassa ollessani otan aina vessapaperi rullan pois pidekkeestä, sillä vihaan sitä ääntä, mikä kuuluu, kun ottaa siitä paperia. En osaa oikein selittää.
Neljä asiaa mihin olen tyytyväinen ja tyytymätön kehossani :
Pidän todella paljon hiuksistani, vaikka välillä kaipaankin niihin usein muutoksia. Silti en vaihtaisi hiuksiani kenenkään muun kanssa.
Rakastan lävistyksiäni ja ne ovat osa kehoani. En tällä hetkellä osaisi kuvitella ottavani mitään niistä pois.
Pidän mahastani, vaikka sitä on hieman hankala selittää. Pidän siitä vain yksinkertaisesti.
En myöskään osaa selittää tätä, mutta pidän korvistani. 

En pidä varpaistani, vihaan muutenkin ihmisten varpaita. En tiedä miksi, jotenkin ne ällöttävät.
Kasvoissani on epäpuhtauksia ja haluaisin ne pois, mutta ehkäpä ajan kanssa.
En pidä siitä, että kieleni alla oleva jänne on liian pieni, joten en saa sinne lävistystä, jonka olen halunnut. Tiedän, että se on hieman outo paikka, mutta jotenkin se viehättää.
Kynteni ovat kamalat, mutta en muutenkaan anna niille erityisemmin huomiota, joten ei se haittaa.
Neljä asiaa, mitkä ovat ärsyttäviä minua arjessa :
Nenäsi vuotaa, mutta et löydä mistään nenäpaperia. Olet yksin, joten et voi pyytää kaveriltasi. Joudut kulkemaan hiukset naaman edessä ja etsimään jostain paperia. Toki jotkut voivat pyyhkiä hihaan, mutta siitä jää ärsyttävät jäljet. Muistan ala-asteelta.
Haluaisit pistää jotkut ihanat farkut, mutta ne ovat hieman tiukat. Joko menet hienoissa, mutta hieman tiukoissa farkuissa kouluun tai sitten laitat vain ne perus farkut jalkaan, jotka eivät purista. 
Kaupungilla kävely, kun edessäsi on ihminen, joka kävelee hieman hitaasti. Pitäsikö ohittaa, vai mennä tätä vauhtia. Ärsyttää joka kerta.
Sinulle sanotaan jotain, mutta et oikein tiedä mitä vastata. Hetken päästä keksit täydellisen lauseen, joka olisi sopinut tilanteeseen. Valitettavasti tilanne on jo ohi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti