tiistai 19. marraskuuta 2013

Sä et tiedä mitään

Jokaisen elämässä on henkilöitä, joita tietää, mutta ei tunne. En nyt tarkoita niitä kavereiden kavereita, joista kaverit kertovat. Käytän esimerkkiä. Itse menen aina samaan bussiin ja sinne tulee melkein aina yksi eräs tyttö. Hän on melkein aina myöhässä, ja  joutuu juoksemaan bussiasemalla. Eli voisin sanoa, että hän voi myöhästellä paljon muuallakin osassa elämää. Hänellä on välillä myös viulun kotelo mukana ( en tiedä hienompaa nimeä ). Eli tiedän hänen olevan musikaalinen. Olen myös nähnyt hänellä Ranskan kielioppikirjan. Eli tiedän hänen opettelevan ranskan puhumista. Tiedän hänestä joitain asioita, vaikken edes tiedä hänen nimeään. En kyllä voi sanoa varmuudella näitä kaikkia asioita. Hän voi olla ajoissa kaikkialla, viulu kotelossa hänellä voisi olla vaikka jotain muuta ja kirja olisi voinut olla jonkun muun, joka hänen piti palauttaa.
Jokaisella meistä on varmasti ihmisiä joita näemme tietyissä paikoissa ja muistamme heidät. Emme välttämättä tiedä heidän nimiään, mutta olemme voineet muodostaa omat johtopäätökset heistä. Voimme vaikka kauppakeskuksessa nähdä sen saman tytön, joka kerta, jolla on mielestäsi liikaa meikkiä. Voit ajatella hänen olevan pinnallinen, vaikket edes tunne häntä. On outoa huomata itsestään, kuinka paljon sitä vetää vääriä johtopäätöksiä ihmisistä. Ja kaikkihan niitä tekevät, on valehtelua jos sanoo, ettei tee niitä. Jos näet jonkun ihmisen kaupungilla, voit vaikka katsoa, hänellä on vähän suuri maha, hän varmaan syö paljon. Vedät heti pieniä johtopäätöksiä ihmisistä, vaikket edes tunne heitä. 

2 kommenttia:

  1. Tuli todistettua protulla. Luulin aikamonesta ihmisestä kaikenlaista,mutta kun tutustui edes vähän huomasi ehkä olleensa täysin väärässä. Juuri pienistä asioista sen ehkä huomaa parhaiten! t;helmis:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, itselläkin sama ! Ja ihan totta kyllä. (-:

      Poista