tiistai 6. elokuuta 2013

ASK.FM JA BENJI HYPPY !

 Jos haluatte kysyä jotain, tein sen vuoksi ask.fm:in. En jaa sitä facebookissa, sillä minua ei kiinnosta saada kysymyksiä jotka koskevat kuppikokoani tai montako sormea sisälleni mahtuu. Jos joku tykkää sellaisista kysymyksistä, niin okei. Omat mielipideet sallittuja toki.
Ja otsikosta huomasitte mikä oli toinen asiani. 70 euroa meni yhteen pieneen kaatumiseen.






















Kori lähtee ylöspäin ja pikkuhiljaa tajua, me ollaan tekemässä sitä. Benji hyppy on ollut kauan aikaa unelmani. Ja nyt se toteutuu. Silti jännittää. Kun pääsemme 65 metriin, puut ovat kaukana alhaalla. Ei luoja, ihmiset ovat niin pieniä.. Tästäkö pitäisi kaatua ? Entä jos naru katkeaisi ? " Pidätte toisistanne kiinni tästä ja sitten luettelen yksi kaksi kolme ja te kaadutte vain eteenpäin, ok ? " mies vieressämme kertoo.
Yksi, kaksi.. " Ei vielä ! " kaverini kiljaisee vieressäni. Aloitamme alusta.
Yksi, kaksi, kolme.. Ja kaadun tuoden kaverini mukanani.
Pudotus tuntuu oudolta, pidän silmiä vielä kiinni. Kaverini kiljuu ja yhtäkkiä pongahtamme taas ylös ja taas alas. Avaan hieman silmiäni ja hymyilen tyhmästi. Tuntuu mahtavalta. 
" Kai sä oot hengissä ? " kuulen kaverini kysyvän. Vastaan myöntävästi.
Veri nousee vähän päähän, mutta vauhdista nauttii. 
TÄÄ ON VAAN NIIN MAHTAVAA !!!
 

2 kommenttia:

  1. "En jaa sitä facebookissa, sillä minua ei kiinnosta saada kysymyksiä jotka koskevat kuppikokoani tai montako sormea sisälleni mahtuu."

    Sulla on hyviä kavereita facebookissa.. :D

    VastaaPoista