maanantai 15. heinäkuuta 2013

Meille mikään ei ole mahdotonta

En pystyisi ikinä kuvailemaan kuinka ihana ja antoisa Promotheus leiri oli. Se antoi niin paljon, ajatuksia, ystäviä, muistoja. Vaikka nyt on hieman surullinen ja haikea fiilis leirin loppumisen takia, niin ajattelee vain, että me nähdään vielä. Olemme siis sopineet, että järjestemme monia tapaamisia vielä. Mutta rohkaisen kaikkia menemään, sillä se oli meille kaikille yksi elämämme parhaista viikoista !
Mutta nyt kun on palannut tähän arkeen, olo on erittäin tyhjä. Purkaessani laukkua sain monta itkukohtausta ja muutenkin pysyin koko illan hieman syrjässä. Jotenkin aina kun kokee jotain todella mahtavaa, arki tuntuu olevan ihan suoraan sanottuna perseestä. Toivon, että mahdollisimman pian siihenkin nyt tottuisi..

12 kommenttia:

  1. näytätte tosi onnellisilta tos kuvas

    VastaaPoista
  2. keep your head up girl, life goes on :) !

    VastaaPoista
  3. hei tosi kiva postaus ! mutta siis opiskelitteko te siellä leirillä ollenkaan ja jos opiskelitte nii mitä? Mut mitä te teitte siellä kaikki päivät jos teillä ei ollu opiskelua? tai siis riparillahan tosi iso osa ajasta menee siihe opiskeluun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei meillä mitään opiskelua ollut. (-: Jokaiselle päivälle oli teema, josta keskusteltiin isoissa ja pienissä ryhmissä. Leikkejä oli myös runsaasti, niinkuin näytelmiäkin. (-:

      Poista
  4. Voi ei kirjotat ihanasti, muutenkin kiva postaus :3 Kuvat voisi olla himan suurempia (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon ! Voisin ruveta varmaan pitämään niitä suurempina. (-:

      Poista
  5. meillä oli ihana leiri<3 luin tän vasta nyt ja rupesin itkeen kun tuli hirvee ikävä... mulla on edelleen se sun sukkas siä puheen välissä:D

    nähdään<3

    -Suvi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä, sä oot ihana Suvi ja mullakin on kova ikävä <3 Toivottavasti nähdään pian !

      Poista