keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Keittiön ikkunasta mä tuijotan tunteja

Nyt on laitoksen viimeinenkin kesäretki tehty. Eli kesäkuussa kävimme splättäämässä ( värikuula-aseilla ampumista ) ja tietenkin huvipuistossakin piti käydä, joten Powerparkissa vietettiin myös aikaa. Viimeinen reissu kulutettiin tässä parina päivänä, kun olimme kaksi yötä vuokratulla mökillä. Itse en niin välitä mökkeily elämästä, joten.. Tai no okei. Sanotaanko, että mökkeily on mukavaa, jos on sellaista seuraa, jonka kanssa jaksaa olla siellä. En nyt mollaa mitenkään ketään laitosihmistä, mutta jotenkin mökkeily heidän kanssaan.. En erityisemmin hyppinyt innosta.
Onneksi kännykän netti toimi silti moitteettomasti, vaikka perämetissä oltiinkin. Valitusta hieman saatiin valvomisesta, sipsien syömisestä ennen ruokaa, tulitikuilla leikkimisestä, uno korttien taitelusta, juuri siivotun lattian läpi kengillä kävelystä, huonosta huumorista, kiroilemisesta, kovaäänisyydestä, aikakausi lehtien työntämisestä saunan hiillokseen, pussilakanoiden unohtamisesta, haluatteko vielä lisää ? No kyllä reissu ihan mukava olikin, vaikka negatiivisia asioita olen tässä vain luetellut.

2 kommenttia:

  1. Tykkäätkö bändistä nimeltä Pää Kii? https://soundcloud.com/paakii/kalifornia-dreamin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kuullut enemmin tuon nimen, mutta en ole kuunnellut heidän musiikkiaan. Itse nyt en erityisemmin tykkää, mutta automatkalla kohti tuntematonta voisin kuunnella heitä, sillä he kuulostavat niin vapailta. Ihan okei musiikkia, kiitos kun näytit. (-:

      Poista