tiistai 9. huhtikuuta 2013

En kasvoja tunne, en nimeä kuule

Kaupan ostoksista voi päätellä aika paljon toisen elämästä. Ahaa, tuo nainen osti kunnon ruokaa ja pienen sipsipussin suklaapatukan kera, hän varmaan ei halua ostaa isoa sipsipussia, koska se lihottaa enemmän. Joten hän palkitsee itsensä pienellä sipsipussilla ja suklaapatukalla. Ahaa, tuon naisen ostoksista suurimmasta osassa on -30%, hän varmaan säästää rahaa. Ehkä raha voi olla tiukilla. Ahaa, tuo nuori poika osti vehnäjauhoa. Varmaan hänen äitinsä leipoo ja on passittanut poikansa kauppaan, kun huomasi vehnäjauhojen olevan lopussa.
En tietenkään välttämättä ole oikeassa, joten en saa vetää heti suoria johtopäätöksiä. Ne ovat vain suuntaviivoja, ehkä oikeassa tai ehkä ihan väärässä. Huomaan usein katselevani toisten ostoksia ja mielessäni arvioin niitä. Välillä en niinkään ihmistä mieti syvemmin, vaan katson vain mistä ihmiset tykkäävät. Tai eivät tykkää ja ostavat silti. Itse mietin, että katsovatko toiset ostoksiani. Pitävätkö he niitä karismaattisina, vai suoraan sanottuna typerinä ? Miten tuo voi kuluttaa rahaa tuollaiseen. Vaatekaupoissa en hirveästi katso toisen ostoksia, sillä yleensä katseen kiinnittää ympärillä olevat muut tavarat.

6 kommenttia:

  1. Miten analysoisit tän päivän ostokset ja minusta yleensä? :)) Ostokset ei tuosta paljoa muutu.

    makkaraa 400g (53% lihaa, perunajauhoa + mausteita)
    palvikinkkua siivuina, savustettu savusaunassa
    voita
    ruisleipää
    teetä, mustaa earl grey
    kasviksia 1kg, pakaste

    ruokana oli eiliseltä ylijäänyttä lihaa ja wokkikasviksia + punajuurta siivuina.

    PS. kannattaa ostaa -30% tai -50% kun kuitenkin tulee syötyä melkein heti. On noissaki vielä monia käyttöpäiviä jäljellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin olla todella väärässä näissä kaikissa ja nämä ovat vain ajatuksia, jotka eivät välttämättä ole totta. :d Mutta voin minä silti sanoa, vaikka kyllä uskon näiden menevän väärin.
      Kuulostat opiskelijalta, en ole varma mistä tämä mielipide minulle tuli. Et ole ainakaan kasvissyöjä, kun syöt lihaa. Olet siis teen juoja, en tiedä miksi tämä tuli mieleeni, mutta luetko kirjoja ? Kävitkö myös sattumoisin Citymarketissa ostoksilla, kun siellä oli juuri alennuksessa tuo kasviksia 1 kg, pakaste. Se oli kyllä vain ihan arvaus. Ostit ruisleipää, joten uskon sinun miettivän rahankäyttöä paljon. Sillä jos olisit ostanut paahtoleipää, se olisi maksanut enemmän ja täyttynyt vähemmän, joten olisit joutunut ostamaan enemmän ja maksamaan enemmän. Tai sitten haluat pitää huolta kunnostasi. Käytät varmaan kaiken, mitä olet ostanut ja jos joku jää käyttämättä ja se menee roskiin, et varmaan halua sellaisen tapahtuvan uudelleen. Kuka nyt haluaisi, mutta kaikki eivät välttämättä mieti sitä.
      Mutta nämä kaikki voivat olla vääriä ja ne ovat vain ajatuksiani, jotka eivät välttämättä liity todellisuuteen. Olisi kyllä ihan mielenkiinnosta kiva kuulla, että menikö edes yksi oikein (: Niin ja totta kyllä olet tuossa viimeisessä lauseessa.

      Poista
    2. Kaikki meni oikein paitsi citymarket ja paahtoleipä sillä tykkään vain ruisleivän mausta enemmän. :)

      Poista
    3. Okei, se meni paremmin, kuin luulin (:

      Poista
  2. Ostin kermaista maitosuklaata. Olisitpa nähny kassatytön ilmeen ku asetteli suklaalevyä siihen lukijalle. Paketin nähtyään alkoi tuijottaa eteenpäin kaukaisuuteen ja näytti kuin olis kieli ollu putoamas kassahihnalle.

    http://oi50.tinypic.com/2aglxuc.jpg

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä olisinkin vähän kauheaa olla kassalla töissä, kun ihmiset ostelee tavaroita, joita itse haluaisi. Mutta olisin kyllä halunnut nähdä hänen ilmeensä, sillä itselle ei ole ikinä sattunut noin. (:

      Poista