sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

VASTAUKSIA osa 3

Anonyymi 7

Mitä vihaat itsessäsi vai vihaatko mitään ?
Kaikki varmasti vihaavat jotain itsestään. Itse vihaan ulkonäöstäni epäpuhtauksiani naamassani. En myöskään tykkää varpaistani, mutta en vihaa niitä. Luonteenpiirteistäni vihaan herkkyyttäni, sillä se saa minut monta kertaa nyyhkyttämään huoneeni nurkkaan. Onneksi en ole enää niin herkkä kuin ennen.

Mitä sitten rakastat ?
Rakastan ulkonäössäni lävistyksiäni ja hiuksiani. Tykkään myös vartalonmallistani. Luonteessa rakastan minun suvaitsevaisuutta. Tietenkin rakastan kaikkia elämänkokemuksiani, mutta en tiedä kuuluuko se nyt ihan tähän vaikka minusta puhuttiinkin.

Jenni

Millainen suhde sinulla on vanhempiisi ?
Aika huono tällä hetkellä. Isään en halua olla missään yhteyksissä ja äidin kanssa en erityisemmin myöskään juttele. Juuri ja juuri pystyn juttelemaan puhelimessa.

Oletko onnellinen ?
En ole varma.

Olisiko elämäsi parempaa, jos et asuisi laitoksessa ?
Ei, minulla olisi kaikki paljon huonommin. Voisin huonosti fyysisesti ja henkisesti.

Millaista on elää laitoksessa ?
Minulle ihan normaalia, mutta tällä hetkellä tykkään asua täällä. Hetki tähän kestää kyllä tottua, jos yhtäkkiä tänne vain ilmestyy.

Mitä sääntöjä siellä on ?
En jaksa edes kirjoittaa kaikkia. Sokeria saa laittaa 2 teelusikallista kahviin ja teehen, ylä-aste ikäiset menevät puoli kymmeneltä huoneeseen ja ala-aste ikäiset menevät puoli yhdeksältä. Hiljainen kestää tunnin ja se aika pitää olla omassa huoneessa, ym.

Anonyymi 8

Mitä ajattelit, kun sait tietää joutuvasi laitokseen ?
Olin shokissa ja erittäin järkyttynyt. Itkin vain enkä meinannut uskoa sitä todeksi.

Miten jouduit sinne ?
Voisinkin tehdä tästä aiheesta joskus taas postauksen, sillä en jaksaisi nyt selittää sitä. Viimeksi vuosi sitten kerroin, mutta siitä on niin pitkä aika, ettei kukaan välttämättä edes lukenut silloin blogiani ja ei tiedä sen takia asiasta.

Kenen kyydillä menit ekan kerran sinne ?
Sosiaali työntekijän.

Anonyymi 9

Minkälaisia unelmia sulla on ?
Haluan ihanan ammatin, tatuoinnin korvan taakse, tietenkin myös ymmärtäväisen kumppanin, jonka kanssa haluan jakaa elämäni. Mutta suurin haaveeni on kyllä kirjoittaa kirja.

Anonyymi 10

Haluaisitko asua mielummin laitoksessa vai sijaisperheessä ?
Uskon, että laitos on parempi paikka minulle. Sijaisperhettä en ole kyllä kokenut, joten en voi tietää. Mutta näillä näkymin sanon, että laitos.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti