torstai 28. maaliskuuta 2013

VASTAUKSIA osa 2

Anonyymi 5.

Ootko laitoksessa siihen asti, että olet 18 v, vai pääsetkö asumaan yksin ennen sitä ?
Uskon, että olen ihan täysi-ikäiseksi asti täällä. En usko, että pystyisin elättää itseäni ennen sitä. Täällä on myös itsenäistymisasuntoja, joihin varmaan menen.

Minkälaisia ohjaajia ja muita lapsia/nuoria siellä on ?
Ohjaajat ovat jotkut tiukempia, jotkut mukavempia. Joidenkin kanssa jaan murheeni ja ajatukseni, joidenkin kanssa en. Lapset/nuoret ovat mielestäni mukavia, tietenkin löytyy sellaisiakin joiden kanssa en tule toimeen. Onneksi kaikkien kanssa ei tarvitse asua samassa talossa.

Tuletko niidenkaa toimeen ?
Kyllä, tässähän tää menee.

Ootko ikinä karannut sieltä ?
Entisestä laitoksesta lähdin jättämällä lapun oveen ja siinä luki, että tulisin illalla. Niin teinkin silloin. Tuota ei kyllä karkaamiseksi lasketa, mutta en muuta ole tehnyt. En ole tehnyt mitään 3 päivän katoamista.

Ootko koskaan ollut poliisien kanssa tekemisessä ?
Olen ollut. Joskus varastelin kaupoista paljon ja yhtenä kertana jäin kiinni Anttilassa. Vartijat tulivat ja kuulustelivat minulta osoitteeni, nimeni, ym. Poliisit hakivat minut sieltä sitten ja poliisiautolla poliisiasemalle odottamaan, että laitos tulisi hakemaan minut. 

Saraa ( hän on hyvä ystäväni )

Minkälaista sun elämästä tulisi jos kaikki viisi parasta ystävääsi katoaisivat jonnekkin, pystyisitkö jatkamaan omaa elämääsi ?
Tämä on hyvin vaikea kysymys. Riippuu vähän miksi he katoaisivat, kuolisivat vai jättäisivät minut ? Mutta en välttämättä pystyisi jatkamaan omaa elämääni. Vaikea kysymys, hyvin vaikea. Anteeksi, en osaa vastata.

Mihin aiot nyt säästää ?
Ehkä siihen kameraan ja lävistykseen. En kyllä ole varma.

Koetko olevasi vielä lihava katsoessasi peiliin ?
Välillä. Enää harvemmin, onneksi. Eli siis osa ei tiedä tätä, mutta minulla on ollut välillä vähän ongelmia syömisen kanssa. Edellisessä laitoksessa laihdutin. Liikuin, tein pakonomaisesti joka päivä vatsalihaksia, lankkua, punnerruksia, ym. Kävin lenkeillä ja söin hyvin vähän. Kyllä minä laihduin vähän, mutta sitten lopetin. En itse asiassa muista miksi. Pidin itseäni liian lihavana ja omistin huonon itsetunnon. Tänne laitokseen tullessani minä rupesin laihduttamaan taas yhdessä kohtaa. Oksentelin ruokaa pois, piilotin ruokaa, ettei minun tarvitsisi syödä sitä. Kävin lenkeillä ja katselin anorektikkojen kuvia ihannoiden. Ohjaajat huomasivat pian tämän ja asiaa ruvettiin hoitamaan. Nyt minulle tulee joskus paha olo katsoessani peiliin, mutta onneksi enää harvoin. Kaloreita välillä kyllä katson ihan tottumuksesta.

Vituttaako sua sun kavereiden pinnallisuus joissakin asioissa tai pikkutarkkuus ?
Välillä kyllä. Välillä tunnen itseni niin syvälliseksi, vaikken ole. Kun en pysty puhumaan teidän kanssa niistä asioista, pidän teitä välillä pinnallisina. Mutta en aina, olette mahtavia. Ei siinä mitään. Pikkutarkkuus ärsyttää välillä kyllä. Olen itse niin hälläväliä tyyppi aika monessa asiassa ( mutten tietenkään kaikessa ! ) niin välillä voi vähän tympäistä.

Anonyymi 6

Jos olet seikkailunhaluinen mitä teet ?
Riippuu seurasta ja missä olen. Yksin ollessani voin lähteä vain kulkemaan joitakin pikkureittejä ja katsoa minne ne johtavat. Jos tulee umpikuja, käännyn ympäri ja etsin seuraavan. Näin voin löytää uusia ominaisuuksia kaupungista, jossa asun. Tätä en kyllä laske kaupungiksi, mutta niin. Kavereiden kanssa ollessani teen jotain paljon hullumpaa.

Tykkäätkö tallata polkuja mitä muut eivät ole vielä kokeillut ?
Välillä kyllä. Joskus haluan pakonomaisesti erottua massasta ja teen vain jotakin erillaista sen takia. Yleensä kyllä menen vain sen mukaan mikä tuntuu hyvältä ja se voi joskus viedä teille, mitä muut eivät ole vielä tallanneet.

Uskallatko erottua joukosta ja tehdä niin kuin itsestä tuntuu hyvältä ?
Kyllä välillä, joskus tulee tietenkin hetkiä, jolloin ei itsevarmuus riitä tekemään jotain, mitä muut eivät tee. En kyllä ole se tyyppi joka mielistelee muiden mielipideitä sen takia, että minusta tykättäisiin, mutta en ole myöskään sellainen, joka kailottaisi erillaisuuttaan. Teen yleensä kyllä sen mikä tuntuu itsestä hyvältä. Jos muut haluaisivat minun keskustelevan turhanpäiväisiä keskusteluja ja minua ei huvittaisia, en suotta vaivaudu siihen vaan jämähdän itseni kanssa jonnekkin huoneen nurkkaan.

Anonyymi 7

Oletko neitsyt ?
Jaa-a, ketähän ihmistä tälläinen kiinnostaa. Aika henkilökohtaisen kysymyksen laitoit ja mietin kyllä vastaanko vai en. Mutta vastaanpa nyt sitten. En ole.

Tupakka merkki ?
Toinen mahtava kysymys. L&M.

Lempivaate ?
Reikäiset farkkuni ja nahkatakki.

Pieni vai iso laukku ?
Iso, mahtuu paremmin kaikkea hyödyllistä.

Musta vai valkoinen ?
Musta



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti