keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Mustaa kahvia ja murskattuja haaveja

Tee veden odottaminen on mukavaa. Seisoa vain ja odottaa, kuinka vesi tulee kuumaksi. En tiedä mikä siinä on niin ihanaa mielestäni, se odotus vai se, että on hetki aikaa vaipua ajatuksiin. Mutta silloin, kun on kiire, silloin sitä jokainen sekuntti tuntuu menevän liian hitaasti. Kahvin odottamisesta en tykkää. Vaikka tykkäänkin enemmän kahvista, en tykkää sen odottamisesta. Ja ehkä mietitte, miksi kerron tälläisestä. Koska ajattelin kertoa elämäni pienistä iloista. Yksi niistä on tee veden odottaminen. Olen ennenkin kertonut niistä, mutta siitä on jo kauan aikaa.
Itselläni on vihko, jonne suurinpiirtein joka päivä kirjoitan elämäni pieniä iloja. Siellä voi olla esimerkiksi. saippuan hyvä haju, rohkeus sanoa asioita, kokeesta hyvä numero, kahvin juonti, radion musiikki. Ihan mitä vain, joka tekee edes hetkeksi iloiseksi. Kannatan sen tekemistä, itsekkin olen hieman positiivisempi kirjoittaessani niitä asioita. Mutta päivän huonoja asioita ei kannata kirjoittaa, siitä tulee vain paha mieli, kun muistelee kaikkea epäreiluuksia mitä päivän aikana on sattunut. 
Ehkä yleisin päivän piristykseni on radiosta tuleva hyvä biisi. Taksin kuljettajamme onneksi ei vaihda kanavaa ikinä ( niinkuin jotkut, kerroin silloin ) joten ei tarvitse murehtia, että haluaako hän kuunnella tämän biisin loppuun. Voi olla myös naurukohtaus kavereiden kanssa, joka saa tuntemaan itsensä porukkaan kuuluvaksi. Tykkään myös välillä katsoa, kun pesukone pesee vaatteita. Haluaisin joskus katsoa sitä koko ohjelman ajan, mutta vielä en ole "tuhlannut" aikaa siihen tuntia.


6 kommenttia:

  1. mäki tykkään kattoo ku pesukone pesee vaatteita :D:DDD

    VastaaPoista
  2. Tykkään saippuoiden tuoksusta, on välillä hankala valita mitä käyttäis seuraavaksi. Afrikkalainen musta saippua tuoksuu parhaalta vaikka ei uskois mut kaikki on yhtä hyviä. http://i4.aijaa.com/b/00022/11888970.jpg

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijjaa, en olekkaan ikinä nähnykkään tuollaista saippuaa. Voisin kyllä etsiä käsiini tuollaisen. Itsellä ei ole hirveästi valinnan vaikeutta, sillä laitos ostaa kaikki saippuat ja niistä saa valita. Onneksi silti hyvän tuoksuisia ostavat (: Enpä tiedä sitten, kun omaan kotiin pitää ostaa. Voi mennä joskus kauankin kaupassa, kun mietin minkä saippuan otan..

      Poista
    2. Noi kaikki on luonnonmukasia saippuoita eli niis ei oo lisäaineita. Jotkut voi olla herkkiä lisäaineille ja voi tulla ihottumaa tai muuta. Mä en käytä enää nestemäisiä saippuoita vaan pelkästään palasaippuaa. :)) On ne nestemäiset helppokäyttösempiä mut palasaippuan sisältö on parempi.

      Toi musta saippua on hyvä aknen hoitoon, siinä on palmun tuhkaa, e-vitamiinia, kookosöljyä ja kauraa. :D Afrikkalaiset on tuota käyttäny aikojen alusta asti ja nyt sitä on tuotu ulkomailleki kun on niin hyvä.

      Poista
    3. Toihan on tosi hyvä juttu :o Itse käytän aina nestemmäistä, juuri tuon helppokäytettävyyden takia. Aijjaa, voisi ostaa tuota mustaa saippuaa, sillä mulla on kamala iho.. :s

      Poista