sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Miten tää elämä näin on mennyt

Viikonloppu toisessa yksikössä meni ihan hyvin, yhtä asiaa lukuunottamatta.. Tein jotain kiellettyä ja tiesin jääväni kiinni. Miksi teit ? Koska joku ihminen petti minut taas kerran. Syytätkö toista ihmistä teoistasi ? En, myönnän, että olisi itsekkin pitänyt ajatella vähän pidemmällä kuin vain tehdä. 
 Muistatteko kun kerroin teille silloin, että haluan terapiaan ? Ehkä jossakin siellä muistin syvyydessä se voi olla tai sitten asia on haihtunut savuna ilmaan. Mutta huomenna olen menossa siis palaveriin siitä asiasta. Minua odottaa 2-3 terapeuttia ja ohjaaja täältä laitoksesta. Minun pitäisi siinä sitten parille tuntemattomalle ihmisille paljastaa ajatuksiani ja kertoa elämästäni, en voi olla edes varma, että tuleeko heistä kenestäkään minun terapeuttini. Pelkään vähän, mutta olen jo sopeutunut asiaan. Kerron heille, he kuuntelevat ja sillä selvä. Toivon vain, etten murru.

Tämä voi vähän kuvailla tunteitani ihmistä kohtaan, joka sai minut pettymyksen ja vihaan valtaan lauantai iltana.

 Vaikeaa on tää
et uskokaan
kun sua ei luonamme näy
kuinkahan meidän nyt käy 
 En voinu ymmärtää sit nyt mä tiedän paremmin
Enkä löydä sua enää

8 kommenttia:

  1. Mitä kiellettyä sä teit? Ja mitä sulle tuli siitä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Polttelin huoneeni ikkunasta, tai no siitä sivu-ikkunasta, jossa on se hyttyssuoja. Tiesin jääväni kiinni. Rangaistuksia ei ole vielä tullut, sillä yksikönjohtaja on lomalla.

      Poista
    2. No toivotaan, ettei tuu mitään kauheeta. Tai ainakaan montaa eri juttua.

      Poista
  2. voivoi kaikesta sitä tuleekin rankkua :s
    saatko/saatteko tupakoida tupakointipaikalla näin muuten? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ennen sai yli 15 vuotiaat polttaa ja heille oli tupakointi paikka. Sitten lakia muutettiin ja niin ei saa enää tehdä. Jos vaikka nuoren vanhemmat haluaa mennä tupakille, heidän pitää mennä tien päähän (:

      Poista
  3. Harvinaisen onnistunu valokuva, kaikki on jotenkin niin hyvin :)

    VastaaPoista