perjantai 22. helmikuuta 2013

Tiedän kyllä minkälaiseen tuntoon uponnut on moni pettymys

Olenko paha, jos tein pienen jekun äidille ? Ihan pienen, pikkuriikkisen.. Haluatteko tietää minkä ? 
Kävin kotona, hammaslääkärin jälkeen. Miksi ? Halusin nähdä pitkästä aikaa kissani, rakkaat joita minulla oli niin ikävä, että meinasin ruveta vuodattamaan kyyneleitä heidät nähdessäni. Mutta niin, kävin tietokoneella. Ihan huvin vuoksi nopeasti. Ärsyynnyin hieman nähdessäni taustakuvan, jonka olin laittanut silloin kotona ollessani. Halusin muutenkin ilmoittaa äidille, että en halua ottaa häneen yhteyttä ennen kuin hän aloittaa juomalakon. Joten, ehkä hieman katkerana ja tyhmänä vaihdoin taustakuvan. Taustakuvan johon kirjoitin
JUOMALAKKO, MUUTEN
EN OLE TULOSSA.
ÄLÄKÄ VÄITÄ
ETTET JOISI.
MÄ KYLLÄ
TIEDÄN.
Olen niin katkera ja kostonhaluinen, huomaan sen hyvin itsestäni. Ehkä vielä joskus pystyn antamaan anteeksi. Mutta tavallaan olen kiitollinen. Ilman hänen tempauksiaan en olisi tajunnut niin nopeasti, että maailma on julma paikka. Hyvin julma.
Mikä on pahinta maailmassa teidän mielestänne ? Rasismi, köyhät, ihmiset, jotka eivät saa ruokaa ? Väkivalta, päihteet, raiskaukset ? Niin paljon pahaa, kuka ihminen on keksinyt kaiken sen pahuuden, joka tuottaa niin paljon mielipahaa.. Mutta ilman pahuutta ei voisi tietää hyvyyttä, joten pitäisikö meidän kiittää pahuutta siitä, että arvostamme kaikkea hyvää ? Vai arvostammeko edes. Arvostammeko me sitä, että meillä on katto pään päällä ja saamme käydä koulussa. Arvostetaanko niitä edes ?
Mutta hyvyyskin voi olla pahaa. Ajatellaanpa vaikka ihmistä, joka saa hyvän ajan 100 metrin juoksemista. Toinen voi saa huonomman ja voi olla kateellinen toverilleen, joka sai häntä paremman ajan. Näinhän hyvyys merkitsee sille toiselle ihmiselle pahaa, hän on kateellinen. Yhtäkkiä hyvästä asiasta tulee paha. Asia on toki hyvä, mutta joku voi ajatella sen pahana. On välillä todella vaikeaa iloita toisen puolesta. Itselläkin on välillä tämä. Kyllä minä yleensä pystyn ihan hyvin, mutta jos asia on minulle sydäntä lähellä ja toinen onnistuu siinä paremmin, se voi vähän kirpaista ja lohkaista itseluottamusta. Mutta niistäkin asioista on pakko selvitä.

2 kommenttia:

  1. Alkoholismi on vakava sairaus ja on joskus mahdollista päästä siitä eroon. Eli olla juomatta vaikka sairaus pysyy koko elämän. Jaksamisia kaikille.http://www.minnesota-hoito.fi/riippuvuudet/alkoholismi

    Toisaalta myös uskonto on vaikea koska se helposti saa ihmisen rankaisemaan itseään vaikka pitäisi kannustaa ja tukea itseä vaikeassa tilanteessa. Tästä syystä mun mielestä kristinusko on huono ja itse valitsin toisin. En tarkoita että joku tietty yksi asia auttaisi ja veisi kaikki ongelmat mukanaan, koska sellaista ei ole.

    Sulle yks mun lempikappaleista http://www.youtube.com/watch?v=-TuXPAvwk5k

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, uskonto on välillä todella huono asia. Äitinikin on uskossa, mutta vain Jehovan Todistajissa ja tiedän mitä kaikkea se on tehnyt hänelle.. Ja kiitos paljon ♥ Itse en negativea hirveästi kuuntele, mutta mukavaa vaihtelua.

      Poista