perjantai 10. elokuuta 2012

Kuuntele sun sydämesi ääntä, älä anna sen vaimentuu

Miksi omat voimat loppuu ? Milloin oikein se oikein tapahtuu ? Oot aina pysynyt vahvana, mutta sitten tuntuu että murheet alkaa painaa hartioita enemmän alas. Harvoin tunnet sellaista, mutta joinakin päivinä. Se alkaa vaikuttamaan enemmän elämääsi ja haitata sitä. Tunnet enemmän surua sisälläsi ja se alkaa leviämään kehoosi. Pelkäät sitä tunnetta, koska olet aina ollut niin iloinen ja positiivinen, olet ajatellut myönteisesti asioita. Mutta nyt yhtäkkiä negatiiviset ajatukset valtaa mielesi ja se ei tunnu järin mukavalta. Yrität työntää sen pois ja onnistut siinä, mutta muutaman päivän jälkeen se palaa taas kummittelemaan. Annat surun täyttää hetken kehosi, mutta kun tunnet niin paljon tuskaa, työnnät asian pois. Se ei silti jätä sinua rauhaan. Se tulee joinakin päivinä, et ikinä tiedä milloin se iskee. Mutta et halua olla yksin asiasi kanssa, menet kertomaan siitä. Pelkäät ja noloat asiaa, mutta olet rohkea ja pyydät apua. Olosi on hetken hyvä, mutta sen jälkeen tuska palaa. Miksei se jätä rauhaan ? 

Mulla menee ihan siedettävästi, koulu alkoi eilen ja aikaiset herätykset tulee kuvioihin. Ihan kiva se on olla poissa laitoksessa välillä ja nähdä kavereita, mutta tavallaan kokeet, aikaiset herätykset ja tunneilla oleminen ei tunnu erityisen houkuttelevalta.

Lakkaat kynsiä ja kuuntelet musiikkia. Syöt pahoja kuivattuja hedelmiä, mutta et välitä niiden mausta. Nyt on hyvä fiilis ja yrität pitää sen sellaisena. Ajattelet positiivisia ajatuksia ja tuntuu, ettei mikään voi pilata fiilistäsi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti