sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Seinät sulkee ympyräs kun juokset karkuun itseäs

Olen nyt miettinyt tässä muutamana päivänä asiaa, josta puhuimme Protu leirillä. Eli siis suvaitsetko suvaitsemattomuutta. Suvaitsevaiset ihmiset suvaitsevat kaikenlaisest ihmiset, eikö niin ? Mutta entä jos suvaitsevaiset ihmiset eivät suvaitse suvaitsemattomia ihmisiä ? Silloinhan suvaitsevaisesta ihmisestä tulee suvaitsematon, koska hän ei suvaitse suvaitsemattomia ihmisiä. Meneekö pää sekaisin ? Pahoittelen.
Olen itse nyt pohdiskellut tätä. Tuleeko suvaitsevasta ihmisestä suvaitsematon, jos hän ei hyväksy suvaitsemattomia ihmisiä ? En osaa vastata tähän kysymykseen. Itselläni on ollut välillä  vähän ärsyynnyksen tunteita suvaitsemattomia ihmisiä kohtaan, mutta kyllä heitäkin pitää ymmärtää. He ovat vain ihmisiä, joilla on hieman erilaiset arvot. Tietenkin sen ymmärtää, jos joku ihminen ei suvaitse vaikka naapuriaan, joka aina heittää roskat hänen pihalleen. Sehän on ihan ymmärrettävää, eikö vain ?

4 kommenttia:

  1. loppuuko suvaitsemattomuus suvaitsemattomuudella, entä tappaminen tappamisella? Eikö nää ollu ne leirin vaikeimmin ymmärrettävät kysymykset? ;D
    Ikävä<3

    -Suvi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä ! :D Tiedän, mullakin on ikävä.. <3 Ihana oot !

      Poista
  2. Hei mun on ihan pakko kommentoida ! Tykkäsit mun kuvasta instassa ja päädyin selailemaan sun blogia, tuntuu et me ollaan tosi samanlaisii ihmisiä ja ois ihan helvetin siistii puhuu asioist ku meil tuntuu olevan samanlaisii kokemuksii :) en tajuu tuli vaa sellanen jännä fiilis, oon se punahiuksinen -98 syntyny jol on samas kohas läväri ku sullaki :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai okei ! Mahtavaa, että kommentoit. (-: Ja kyllä muistan sut heti, kun täällä sanoit. Ja olis kyllä tosi mukava puhuu ! 8)

      Poista