keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Helpompaa on kelluu vaan ja antaa virran kuljettaa.

Maanantai-iltana olimme muiden nuorten kanssa vähän energisemmällä tuulella kuin yleensä. Voin sanoa, että palohälyttimet soivat ( ei toki savun takia.. ) ja nuoret kiertelivät pitkin taloa huoneeseenmeno ajan jälkeen. Teimme asioita, joita ei saisi tehdä ja seuraukset tulevat perässä.. En tiedä vielä mitä seurauksia tulee, sillä eilen vasta jokaiselle nuorelle pidettiin pieni puhuttelu ja kahdeksalta huoneeseen. Kun johtaja tulee paikalle, tulee kovempi puhuttelu kuulemma.. 
Otimme joskus tuollaisen kuvan kavereidemme kanssa ja idean varmaan tajuatte. Jokaisen ihmisen pitäisi olla ylpeä vartalostaan, vaikka joskus se voikin olla erittäin vaikeaa. Tiedän, että välillä tulee päiviä, jolloin oma ulkonäkö näyttää omasta mielestä suoraan sanottuna ihan sialta, joka on oksentanut juuri päällensä. Itselläkin on ollut vähän itsetunto ongelmia, mutta olen yrittänyt vähentää negatiivisia ajatuksia itseäni kohtaan ja ajatella hyviä puoliani. Minulla on esim. peilini reunoissa pieniä lauseita, olet kaunis, ym. Yritän aina lukea niitä katsoessani peiliin ja tukkia ne ajatukset kallooni.

4 kommenttia:

  1. Mitä kaikkee te teitte? :) Tuliko jo seurauksia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No vähän mentiin yöllä pihalle ja semmosta. :d Ja onneksi tuli pienet seuraukset, eli kaksi päivää menokieltoja ja ei tietokoneelle. Kahdeksalta myös näinä päivinä nukkumaan ja kaikkien muiden piti viedä rasvat toimistoon, paitsi minun. (-:

      Poista
  2. Kuka sä oot noista tytöistä:)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen tuo reikähousu, jonka vartalo menee vähän kummallisesti tuossa. (-:

      Poista