keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

75 päivää ja emme ole enää ennallamme

Minkälaista on nähdä äiti 75 päivän jälkeen ? Minkälaista on nähdä ihminen, joka on pettänyt luottamuksen ja saanut sinut ihan sekaisin näiden viikkojen aikana. Vaikka ette ole edes nähneet, hän satuttaa sinua. Joten, miksi menit tapaamaan häntä ? En tiedä. Itkukohtaus huoneessa ja päätös, että nyt menen osastolle tapaamaan häntä. Ai hän on osastolla, miksi ? Sanoisinko vain, että hän teki hyvin julman tempun. Menin tapaamaan häntä, olisin voinut vielä portaissa voinut juosta pois, mutta menin sisälle. Näin hänet melkein heti. Hän seisoi siinä ja ryntäsi heti luokseni. Pitkä halaus ja tupakan haju äidistä. Ai olet ruvennut polttamaan, kiva juttu.
Kiusaantunutta hiljaisuutta on jonkin aikaa. Haluaisi vain ravistaa hänen hartioitaan ja huutaa, miksi hän on tehnyt kaiken sen. Mutta juomme vain kahvia ja käymme läpi peruskysymykset. Miten koulussa on mennyt, onko nuo uudet kengät. Puhumme vain vähän asiasta, että miksi hän on osastolla. Teemme sen yhden kerran ja silloinkin huumorilla. Hän on välillä liian lähellä, mutta eikö äiti saisi olla ? Tilanne on liian arka, joten ei. Hän käy tupakilla yhdessä vaiheessa. Istuin vain hänen vieressään ja katson savun menoa. Miten voimme ikinä korjata välimme ? Hän juttelee vähän seuraavasta tapaamista ja ahdistun. Tämäkin kerta oli poikkeus, en tiedä milloin tulee seuraava.. En toki hänelle sitä kertonut, hymisin vain hiljaa. Loppuhalaus ja vihdoinkin ulos. 


Ja tuskin niitä mietit me mitä kerran luvattiin
Kun mä uskoin niin kuin hölmö vain sun uusiin valheisiin
Miten palat yhteen liimatuksi saan
Kato mitä sä teit sä jätit vain sirpaleita
Heitit hiekkaa suoraan mun silmiin
Kato mitä sä teit

2 kommenttia:

  1. Toipumisia äidille. Mut etkö säkin polta? :)

    Nykyään on samanlaista kuin 80 vuotta sitte. Ei kuvat paljoa eroa tän päivän blogeista. http://i.imgur.com/4DUqouW.jpg

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos & poltan silloin tällöin, mutta jotenkin äiti on sellainen ihminen, jonka en toivoisi polttavan. En tiedä syytä tähän, mutta se tuntuu epämiellyttävältä, kun näkee hänen imevän savua keuhkoihinsa.. Ja okei :Dd

      Poista