lauantai 1. kesäkuuta 2013

Mutta en tiedä mitä mun pitäis tuntea

8,4 keskiarvolla sitten lähdin kesälomalle. En silti pysty vielä sisäistämään, että kesäloma olisi alkanut. Nyt on vapaus. Tai no jaa, ei ihan jos rupeaa miettimään laitoksen kesärytmiä. Yhdeksältä herätykset, kotiaskareita viikolla sen takia, koska meillä olisi muuten liikaa aikaa. Liikaa aikaa jolloin meillä ei olisi kuulemma tekemistä, aikamme kävisi tylsäksi. No jos aikamme käy tylsäksi, niin antakaa meidän nukkua pidempään. Se aika voisi mennä siinä, mutta ymmärrän kyllä, että välttämättä pienemmät eivät pysty nukkumaan aamupäivään.
Oloni on vähän sekainen tällä hetkellä, mutta en anna sen häiritä. Huomenna teemme laitoksen kanssa nyt ensimmäisen retken ja se on.. Rumpujen päristystä.. Splättäämään ! Eli jotain värikuula -aseilla ampumista. Olen yksin siellä tyttönä, sillä talomme nuorempi tyttö ei halunnut lähteä mukaan. Mutta ei se minua haittaa, menen silti.

2 kommenttia:

  1. Mitä kesäunelmia ja toiveita sulla on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivon, että nautin täysin siemauksin koko kesästä ja uskaltaisin tehdä asioita, joita en ole tehnyt. (-: Olemme tehneet kaverien kanssa listan, jossa on 16 kohtaa, jotka pitäisi tehdä kesällä. Saa nähdä pystymmekö.. :D
      Kesätyöt oli yksi toive, ja se onneksi toteutui. (-: Tietenkin vähän ärsyttää, että laitoksen kesärytmi ei vastaa unelmieni kesärytmiä, mutta asialle ei mahda mitään.

      Poista