sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Missä mieli paikoilleen asettuu ja rauhoittuu

En yleensä puhu täällä musiikista, tai no ohimennen voin sanoa, että Zen Cafe on ihana. Tai kysymyksiksiin vastatessa, voi tulla pitkä lista lemppareita. Minullakin on se paha välillä, että jos joku kysyy, että mitä musiikkia kuuntelen, niin vastaan vain lyhyesti, että sekalaista. Sekalaista ? Se merkitsee niin laajaa käsitettä. Klassista, iskelmää, poppia, heviä, oopperaa ? Sitten kun kysytään asiasta, niin ihmiset yleensä tietävät mitä eivät ainakaan kuuntele. Itse voin sanoa, että en kuuntele oopperaa ikinä, se maailma ei ole avautunut minulle. Mutta en silti väheksy sitä, hienoa, jos joku toinen saa siitä musiikin kylmänväristyksiä. 
Itselläni on muutamia lemppareita musiikin suhteen. Ja voisin jakaa ne tänne, sillä eikö musiikkimaku kerro edes vähän ihmisestä ?
Juha Tapio
Zen Cafe
Olavi Uusivirta
Irina
Sleeping With Sirens
Volbeat
Billy Talent
Jotkut valinnat eivät varmaan yllättäneet erityisemmin, mutta ei se mitään. Kuuntelen yleensä lauluissa sanoja, sillä se on minulle tärkeää. Jos laulunsanat kuvaavat täydellisesti mielialaa, olo on sanoinkuvailematon. Kaikki varmaan tietävät sen tunteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti